perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kurkkaus keittiöön ja haaste

Juhuuu!

Täällä vielä ollaan! :) Hirveesti ei oo ollu sisustus inspiksiä viime aikoina. Näköjään pikkutauko on ollut paikallaan, kun ideoita on taas alkanut putkahdella sieltä sun täältä :)

Kuikitaanpa ensin keittiöön ennen haastetta!


 En oo kyllä mikään mestari näissä "asetelmissa". Mutta tykkään tästä silti :)


Sisällä 25 astetta! Eilen taisi olla 28 astetta. Koitappa siinä sitten nukkua kun yläkerta jossa makkari sijaitsee on vielä hikisempi kuin alakerta -.-


Jääkaapin oveen värkkäilin mustasta DC-fixistä kalenterin. Törmäsin tämän alkuperäisideaan elloksen nettisivuilla suhaillessani. Kyseessä on Ferm Livingin tarrakalenteri, joka taitaa muuten olla liitutaulutarraa. Oisin varmaan muuten napsinu ostoskoriin, mutta 80 euroo 35:stä mustasta neliötarrasta on minusta vähän liikaa :) Tein siis oman versioni.

Mutta nyt siis siihen haasteeseen, jonka sain huippis kivasta Punaista ja makeaa -blogista. Kiitokset Punaiselle tästä! :)

Haasteen säännöt

  ♥ Kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
 
  ♥ Jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
 
  ♥ Muista kiittää haasteen antajaa
 
 LEMPIPAIKKA:
 
 
 Mun lempipaikka on ehdottomasti tuo sohvan divaaniosa :) Siihen ei oo miehellä mitään asiaa, sohvan toinen pääty on varattu sille :D

Tuohon kun kasaa tyynyjä ja vilttiä vähän varpaille niin voi mahoton miten ihanata siinä on köllötellä ja surffailla netissä :) Taikka ihan vaan katella telkkaria. Sitä kyllä harvemmin, koska katson todella vähän telkkua.

TV-tason päällä vilahtaa viimeviikkoinen kierrätyskeskuslöytöni, mutta siitä lisää toisella kertaa. 

Ja niille, jotka ovat epäilleet lontoon kielen taitojani, tiedän kyllä että shit tarkoittaa paskaa ja tiedoksi teille että tuo H-kirjain tuolla sanan välissä oli kaveriltani vitsi, mutta en ole jaksanut ottaa sitä pois ja alkaa siirrellä tarroja uuteen asentoon. (Se kun onkin niin valtavan raskas homma :D )


Laitan haasteen eteenpäin






Pitäkäähän lystiä viikonloppuna!

♥  Nenna

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa, kiitos haasteesta! Menee kyllä toteutukseen heti kun vaan saan napsaistua hieman kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Hieman myöhässä tämä, mutta nyt sain kirjoitettua itsekin aiheesta ja kiitän sinua samalla kivasta haasteesta! :)

    VastaaPoista