sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kierrätyskeskuslöydöt

Hellou!

Eilen vietettiin kaverin polttareita ja meillä oli niin hauska päivä että yöllä kun lähdettiin vielä baarissa käymään ja juomat saatiin nokan eteen niin joka toinen haukotteli makeasti :) Kotia kun pääsin niin heti nukkumaan ja hyvinhän tuota unta riitti puolille päivin asti :)

 Toissa viikolla pyörähdetiin miehen kanssa kierrätyskeskukseen ja yllättäen mies ei löytänyt itelleen mitään, mutta minäpä löysin!


Keltainen pikkulamppu :) Ei hajuakaan mihin aion laittaa sen, mutta koska se oli niin söpis ja maksoi vaan 4 euroa, niin pakkohan se oli ottaa mukaan :)
 

Nää luikkarit onki sitte vähän erikoisempi ostos. En tiennyt että voisin joskus ihastua tällaiseen tavaraan, mutta kun näin nämä niin mielessä vilahti ajatus että nää olis aika kivat ripustaa seinälle. Onko teidän mielestä ihan pöhköä, laittaa nyt sitte luistimet seinälle roikkumaan?

Palataan taas!

♥ Nenna

3 kommenttia:

  1. Ei ole pöhköä,nuohan on hienot! :)

    ja hei,aivan mahtava lamppulöytö!Olisin taatusti ottanu tuon lampun jos olisin ehtinyt ennen sua sinne :) Yritän huomenna koluta sieltä jotain vastaavaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä ettei ole pöhköä :) Mieskin sanoi että hauska idea, vaikka se ei yleensä kommentoi mihinkään mitenkään :D

      Haaaa, onneksi kerkesin ensin nappaamaan keltaisen ihanuuden! :)

      Poista
  2. Pöhköimmät ideat on yleensä parhaimmat ja niin näyttää luistimetkin toimivan hauskana katseen vangitsijana tuossa seinällä :-)

    Emppu

    VastaaPoista