sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

sunnuntaihöpinöitä

Tervehdys!

Vietettiin alkuviikosta mökkielämää minun suvun mökillä Sysmässä. Siellä ei tule enää nykyisin käytyä kuin kerran vuodessa näin kesäisin, kun on tätä välimatkaa useampi sata kilometriä :)Onneksi toinen mökki löytyy tästä hieman lähempää.

 Sain idean kotona ennen mökille lähtöä kakusta, jonka haluaisin tehdä mökkiväelle. Niinpä pakkasin reseptin mukaan ja niinpä sitten meillä oli oikein makoisa kakku möksällä :)


Baileys-juustokakku! Oi oi oi mitä herkkua se oli!

Sysmä on pieni kunta, mutta vielä pienempi kunta on Luhanka, jonne on meidän mökiltä matkaa noin parisenkymmentä kilometriä. Käytiin päiväajelulla Luhangassa ja huomattiin siellä pikkuruinen kirppari joka oli jo mennyt kiinni, mutta omistaja antoi meidän silti tulla sisälle tutkailemaan.

Olin aivan hurmioissani siitä sympaattisesta pikkuputiikista ja sitten vielä omistaja pamauttaa, että kaikki mitä löydät näistä hyllyistä on euron kappale! Siis ihan kaikki, paitsi kirjat :)
 Olisin voinut kiljua ja pomppia tasajalkaa, mutta hillitsin kuitenkin itteni ja aloin penkomaan. Ihania juttuja löysinkin ja osan jätin mökille mummoa ihastuttamaan :)



Yksi löydöistä oli tämä päretarjotin. Oon etsiskellut kirppareilta pärekoreja, mutta ei oo vielä löytynyt muuta kuin tämä :)

Kaksi muuta löytöä on vielä jäljellä, jotka näytän sitten kunhan ne ovat löytäneet paikkansa Pirtissä :)

Palailen taas!

Nenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti